Inloggen Mijn Waspas

Wij gaan uitbreiden!

 

 

 

Na ruim 1 jaar aan voorbereiding getroffen te hebben is het definitief, Carwash de Duif breid uit met een voorwasstraat, hierin wordt uw auto ongeacht welk programma voorgewassen waarna de auto voor 80% schoon zal zijn voordat u door de hoofdwasstraat gaat.

Het doel van de voorwasstraat is dat carwash de Duif een nog betere kwaliteit kan leveren met meer beleving en minder lange wachttijden.

 

Naast de voorwasstraat krijgt de wasstraat ook een flinke upgrade en wordt er een poetsstation aan de wasstraat toegevoegd. Dit wordt een speciaal programma waarin uw auto wordt ingeweekt door een lavaboog wat een enorme schuimgordijn geeft waarna het door het poetsstation uitgewreven wordt wat resulteert in een optimale bescherming en een prachtige glans, naast het poetsstation komen er ook nieuwe type borstels, drogers en wordt het watersysteem aangepast zodat we met nagenoeg schoon recyclewater gaan wassen.

 

Om alles in goede banen te leiden zijn wij genoodzaakt om een paar dagen dicht te moeten. Hierover wordt geïnformeerd via de website en via social media.

 

2 november verwachten wij alles klaar te hebben.

Openingstijden

Ma - Vr 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 09.00 - 18.00 uur
Zondag 10.00 - 18.00 uur

Goedkoper autowassen? Vraag een WASPAS aan!

© 2022 Carwash de Duif | Disclaimer | Privacy policy
Realisatie & CMS: Pixel Creation